Detta är juryn

Eric Rosén

Eric Rosén

Biträdande redaktör på Aftonbladet

Eric Rosén är biträdande redaktör på Aftonbladet, tidigare chefredaktör på Politism.se och författare till boken “Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort”.

Jenny Sköld

Jenny Sköld

Ordförande och ansvarig utgivare för Mobile Stories

Jenny är har arbetat som reporter och redaktör på flertalet nyhetsredaktioner, senast kommer hon från TV4. Nu arbetar hon heltid med publiceringsverktyget Mobile Stories och projektet “Stärk unga med medie- och informationskunnighet”. Jenny är också medförfattare till boken Digital kompetens och källkritik i praktiken.

Lotta Bergseth

Lotta Bergseth

Vd för Mobile Stories

Lotta har arbetat många år som fotograf och bildredaktör på olika nyhetsredaktioner och bildbyråer, senast kommer hon från tidningen Metro. Lotta grundade tillsammans med Jenny Sköld Mobile Stories år 2015 och arbetar nu heltid med publiceringsverktyget för att fler ska öka sin medie- och informationskunnighet. Lotta är också medförfattare till boken Digital kompetens och källkritik i praktiken.

Henrik Nyberg

Henrik Nyberg

Mediepedagog, Mediekompass

Henrik Nyberg är journalist och ämneslärare som nu arbetar som mediepedagog med projektet Mediekompass inom TU – Medier i Sverige.